So sweet...

Hemma när man köper en yogurt så innehåller den vanligtvis 8-14g socker.. tror jag att det är. Vilket är mycket. Här om man köper lika stor yogurt så innehåller den 24-34g socker!!! Wii, inte undra på att barnen här blir "hyper"! Samma med Choklad, godis mm.. allt innehåller så mycket mera socker och annat.. Smakar ju inte bättre, tänk en "Marabou choklad" och lägg till dubbelt med socker i den.. hur tror du den smakar då? "Oat meal" = "Havregrynsgröt", nyttigt.. svar ja men här tillägger man socker&annat.. resultatet av en bra start på dagen blev mindre lyckat! Hmm... Tycker att detta är lite intressant att se hur man smyger ner lite extra i maten här, samtidigt som det överallt demonstreras om "Less fat" "Diet Coke" osv.. landet dubbelmoral, haha... 


Bio denna kväll, "He´s just not that in to you". Charmig film & tycker faktiskt  den var bra! Brukar ha svårt för "kärleksfilmer" annars men den här var mer en komedi :) Rolig och tror många nog känner igen sig.. 
Fredag den 13 så har "The Secret Dreamworld Of a Shopaholic" premär & den vill jag se! :) Har ju läst alla böcker om "Becky" & hennes påhitt, shoppingbehov. Boken är ju alltid bäst men ska såklart ge filmen en chans! Så det ser jag fram emot.. 


<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0