29april


 "Kristin, this icecream is delicious! give one to C too!"



Lyckad konsert! Slutsålt och stämningen på topp!

Gårdagskvällen blev det som sagt "Bruce Springsteen" blandad publik men medelåldern var ju så klart äldre "tanterna som galna";) haha! Han hade verkligen publiken med sig och hela stadion dansa!

Sjuka barn även denna dag & nästa vecka är det väl min tur! Gah, orkar inte vara sjuk men men är man förberedd på det så kanske man håller sig frisk! Har iaf varit hemma med dom och mycket tv har det blivit men är man sjuk så har man andra regler.. 

28april



Nicole+Carmen, 
Ifrån helgen i "New Hope"

Tisdag och ikväll blir det "Bruce Springsteen konsert" annars blir nog dagen lugn med barnen och vi stannar nog runt huset, eftersom dom fortfarande är krassliga.. 



måndagkväll...



...klockan 22.00 på väg hemåt, 
efter glass,mat,park + ett stopp för shopping!


Goodnight..

Måndag och helgen..

Söndagen med Nicole+ resten var toppen! Över 30 grader igår, kändes som runt 40! Varmare idag :O  Sådan vår är man inte van vid.. 

Vi skulle till beachen hade vi tänkt men det blev ist att vi tillbringade dagen i en stoooor park, vi var kanske 15 au pairer så det var kul :) Efter det åkte vi till ett mysigt litet samhälle "New hope", liten liten "town" dit vill jag fler ggr, riktig mysfaktor där! Gammeldags med småhus & massa folk som såg ut att ha det väldigt trevligt!:) 



Dagen idag har jag haft 2sjuka barn, så har stannat hemma och tagit det lugnt, vilket var skönt.. 
Slutade tidigt även, så blev en tur på cykeln.. vilket egentligen var lite för varmt men blev så och nu är jag rödblommig som bara den! Gah! ska vänta tills det lagt sig och sedan traska mot parken och hitta ett träd, där jag ska placera mig med GLASS!! :D 

<3

25april


Vaknade denna lördag av att det var solsken! kunde inte sova längre än halv tio och tog då cykeln på en tur.. 
Åt lunch med Karla och hängde i parken :) Luftfuktigheten här i Philadelphia är det som kommer att göra sommaren jobbig, jag älskar när det är varmt men när man inte kan andas så blir det lite svårt att njuta av värmen men men.. det underliga här är att ju varmare det är, ju fler bilar ser man och trafiken blir galen! borde inte antalet minska när solen skiner? Säger bara "Amerikanare" höhö

Som sagt nattade jag barnen denna lördagskväll och det gick väl bra, klockan är 8.45 och både är i sängen men vi hade lite gråt&magont innan och saknad efter mamma men både var väldigt trötta efter dagen så väl i sängen försvann det.. 

Kanske beachen imorgon med Nicole! 
Ska iaf ta tåget på morgonen till henne, så får vi se vad vi hittar där:)





fredag24april

Helg med finväder väntar!:D

Får se vad som händer i helgen, kanske N.Y, beachen eller bara Philly? hm.. 
Ska hjälpa till och lägga barnen och tillbringa lördagskväll i huset, eftersom föräldrarna ska bort och i utbyte väntar "Bruce Springsteen" biljetter! :D Fick frågan idag och javisst byter jag en kväll mot dom;) hehe. . Så på tisdag troligtvis blir det konsert! 





22april


 Då var det klippt...
Hade ju tid hos frisören denna dag och besöket var där "lite speciellt" :) Som sagt är han som klippte mig även konstnär och det märktes att han även såg hår som konst(vilket säkert många frisörer gör men detta var lite extra) han verka kunna läsa av med för fick som jag ville även fast jag inte sa något, utan satt mig ner och tänkte det blir nog bra.. 
Efter jag var klar fick jag en present, eftersom jag var svensk & att det var mitt första besök:) 

"lilla G" tycker inte om när saker går sönder tex om en kaka går i tre bitar, så när jag kom hem fick jag höra..
-Kristin, can you put your old hair back again please? 


Annars idag så tog jag "G" på en liten promenad, hon på sin lilla trehjuling så söt :) 




21april


Blev "lekhuset Smith" idag. Lekplatsen ute på gården har också öppnat, där fanns en mini version av "Gröna lunds flygande matta" haha, den var kul:) 




Att vara "lillgammal" är gulligt för det mesta men ibland blir det bara för mycket!!!!! höhö 




måndagmåndagmåndag...

..just en måndag med regn & "slappdag" i huset! Lite "Art class" med G och lek..


Eftersom frukosten igår var så god måste den dokumenteras!;)

 


<3






19april

Härlig helg!

 


25+ igår hade vi, måste varit närmare 30.. 
Nicole och jag spenderade dagen ute, strosade omkring och satt i parken(ovan) och där var det fullt! Fick lite färg från solen:) Bokade även en klipptid igår! så nu ska man äntligen få lite ordning med håret.. salongen jag gick till var lite annorlunda men tror det kan bli bra, för han som ska klippa mig är även konstnär så borde ha känsla tycker man..



Fredag



Kanske syns lite dåligt men är iaf en "svartbjörn"
 som sitter och solar(såg ut som så), tyckte han var väldigt cool..

Så klart var ett av djuren även denna gång en orm! men denna gång fick jag inga "rysningar" , tjejen som håller i klassen är väldigt bra och jag litar på henne när hon håller djuren.. 


Ugglan hade varit med om en olycka och var blind, 
så "Zootjejen"  lära prata med den hela tiden så hon höll sig lugn..







torsdag16april


'
Träffa Nicole i helgen och ska visst bli bjuden på mat som försenad födelsedagspresent! ;) höhö

Solen sken idag & de var varmt!:D 
Vi spenderade dagen först hos "C&T" med lek och sedan resten ute i den lilla bakgård som finns.. Imorgon är det redan fredag ju!: O Veckodagarna gick fort! Ser fram emot helgen som ska bjuda på mera finväder, kan man strosa omkring i parken och mysa:) Får se sedan vad vi hittar på, kanske ska göra även lite "turist grejs" i staden om man nu orkar det! 









onsdag



"Grönsaksdisken på museumet"

Tog med mig "LillaG" denna regniga dag 2 till "Please Touch", museumet där man FÅR röra allt!  haha! Ett roligt ställe även för vuxna ;) När vi kom var det lugnt med folk men sen blev det rörigt, så tur att jag bara hade ett barn att hålla kollen på.. 


-Mera Disney
"Walt+Musse"
Glad Kristin med biljett i högsta hugg!

15april


En regnig dag som denna passa det bra med Biblioteket tyckte jag, så tog med mig barnen på "Storytime".. efter lunchen gömde jag mina påskägg(från sverige), mycket glada barn :D 

På kvällen gick jag på basket med "Au pair gruppen". "Sixers" förlora men en bra match tyckte jag att det var och denna gång var man lite mer inne i spelet.. 



Goodnight! 
och jag som skulle lägga mig tidigt för att samla lite energi!! Jaja.. 

Back in Philly

Blev inte mycket skrivande dagarna i Florida men nu är man tillbaka...

Hade iaf en toppen semester där! TACK min vän och ni andra :D Vi har mestadels relaxat och haft det riktigt sköööönt.. behövde en liten "avstickare" kände jag! 


"Cinderellas Castle"


ett glädjeskutt

Var har man gjort denna måndag.. 
dagen har varit lugn, gick på "Artclass" hängde ett tag i lekparken och nu på kvällen så gick jag ner till parken och kika på när "C" spela Baseball. Var andra gången idag så var där och hejja på lite! :) Kul att se "små knattarna"  så duktiga så..



10april


solen skiner och det ar vaaaaaaarmt :D lite stekigt men klagar absolut inte!

igar var vi pa DisneyWorld! halsa pa musse,mimmi osv.. hade en mysig dag och visst var det haftigt dar! aven om vi saknade lite vildare karuseller. 

GARTTIS! :D

orlando


Elina och jag tog med hundarna pa en promenad och fick se ett liggande trad, nar vi vaknade idag sa blaste det mycket! om tradet nu var nerblast eller klippt ar fragan? Vi spenderar ju faktiskt vara dagar i USA orkanomrade(inte sasong), sa nar vindar kommer sa funderar elina&jag pa att ta skydd under toalettlocket!

Annars da.. sippar te for tillfallet(svensk) Troligtvis Barbeque ikvall och sol imon sa da blir det nice! Elina korde aven bilen idag till affaren.. tvivlade aldrig pa henne men pa de andra idioterna dock! men vi overlevde sa tack for det gud.

Trosor,glasogon&elektronik far man halla hart i! for de kara hundarna tuggar garna.
*Datorladdaren- 900kr
*glasogon - 1600 kr
*trosor - 150 kr
*Bh - 200kr
*skor - 20 kr
more will come...
jag stanger dorren till varat rum!

 lets go nuts.
:)




Florida/Orlando


Yes sir! Nu har man tillbringat dagar i Soliga Florida! och mera blir det, stannar enda till Sondag :D Resan min dock borjade med 3 timmar forsening, vilket var bajs men kom till slut fram till Linns hus(Elinas syster)

Elina som sagt fick man antligen traffa, efter 4 manader ett ansikte man kanner igen.. nice! ehm, vi har haft det riktigt skont har.. relaxat,pratar och myst! var rikigt varmt i dagarna men vi sola inte sa mycket, for vi stod inte ut.. haha! brukar annars kunna steka pa bra i solen men svarare nar luften lixom star still!
Idag tog vi en tripp till Shoppingcentrumet har och saklart hitta vi bade det ena och det andra.. fick antligen min mysdress aven GLAD :D Nu vantar jag och Elina pa kycklingvingar+basket match!

Disney blir det i veckan! WOW! Det ser jag fram emot..

Men vanta.. kom jag for 4manader sen?

<3

massa djur...

3april

Denna morgon fick jag en sådan överraskning! 
Skulle som vanligt gå ner och käka lite frukost och då hörde jag att något var på G! "Suprise" Sjungande barn+ tutor och "K" stod vid ett dukat frukostbord med Scones, crossianter mm.. mums! Fick en dagen efter födelsedagsfrukost, eftersom gårdagen var lite fullbokad med annat.. man blir speciellt glad när det inte är ens dag, för då blir man ju mera överraskad! 


"Zoo class"
Lilla G och jag hade våran första besök på Zoo idag. Idag var vi inomhus med minde djur som barnen fick höra lite om + klappa vissa av dom. Jag tyckte också det var intressant och gillade mest "Myr sloken" haha! Har aldrig sett en myrslok i verkligehten förut så det var något annat där... glömde kameran men ska ta med den någon gång. Något jag däremot hade svårar för var ormen!!!! gahhh! men som tur var så höll "läraren" stadigt i den.. blev lite rädd för att barnen skulle få klappa den och att jag skulle göra det med.. tur att ormen var ett av djuren som endast "läraren" höll i! :P 

Klackarna i taket...

2 april
Blev mycket överraskad! 
"Showen" var mycket häftig att se med dessa snabba fötter! :) Wow vad dom steppa alltså.. så avslutet på denna dag blev lyckat! 


Man fick inte fotografera showen men tog en bild från balkongen där vi satt ut i salen..
Efter skjutsen hem så fick jag även med mig två presentkassar! Urgulligt:)

Imorgon så ska lilla G och jag på "Zoo class" för första gången och det blir nog bra. Jag tycker ju om djur så passar bra där!:) Händer mera då.. JA JUST JA! ;) Drar imorgon kväll till varmare del av landet! Florida nästa i 10 dagar! Härligt härligt :D Träffa Elina där och mysa med henne och ha semester från Philadelphia och allt här drygt en vecka.. 



för idag är ingen vanlig dag...

2/4 2009
20 år nu!
"But you look the same as yesterday?"

Bästa gåvorna man kan få är alla gulliga sms+mail,telefonsamtal jag fått! TACK allihopa!:) + brev på posten som anlände med väldigt bra tajming! supergulligt :) Att veta att man har dessa vänner & familj som bryr sig och jag om dom gör en födelsedag så mer betydelsefull! 

Annars så har dagen varit bra.. barnen snälla + sol.. nice! Ska avsluta denna dag med "Riverdance", fick biljetter i present till en känd "Riverdance show" och om ni undrar varför just det så är det för att eftersom min familj här har Irländska rötter och riverdance är ju typiskt Irland så dom vill visa mig det... men det ska bli kul, har aldrig sett någon sådan show förut så blir spännande:) hehe..

Ska uppdatera senare och berätta hur det var.. 

<3

April,april...


"Sixers"

Hade "lyx plats" på basketen igår, satt på VIP hyllan i ett av båsen som olika företa äger. Med mat och dricka hur mycket man ville men efter en väldigt stor Cheesecake var jag nöjd! haha.. lite annorlunda "sport mat" där uppe.. rullade efterrättsvagnar i korridoren + olika maträtter fylldes på i rummet hela tiden.. 
Första gången jag såg en basketmatch och det var helt okej, så kan bli flera gånger! :) 



Apri,april din dumma sill!
Blev "lurad" av barnen nu på kvällen haha.. men innan så sa dom att dom skulle skoja med mig och poängen försvinner ju när man i förväg berättar att man har ett skämt på G! Spelade iaf lite och lät mig luras ;) höhö






RSS 2.0