28/2


Plingplong på dörren & ett paket med "knäckebröd" kom in! :) Finns säkert att få tag i något slags hårtbröd här men inte detta som jag ville ha! Hoppas att det inte blir sådan succé hos övriga, så man får ha det för sig själv;) höhö!

När jag kikade "Husetfullt" i veckan så kom jag på att ungefär som deras hus är, så ser mitt nuvarande hus ut... Första dagen när jag kom hit och såg "mitt område" tyckte inte det var särskilt vackert men nu har jag sett allt med nya ögon och det är ett väldigt charmigt område och speciella hus! När man tar en promenad omkring så ser man att allt är byggt efter samma princip, fast ändå så ser alla hus olika ut med färger och former.. Jag gillar det! :D 



Vill åka dit, göra det, se allt! 
Ja, landet är stort men jag ska nog kunna klämma in det ena och det andra! 

Fredag

Kom nyss hem & klockan är runt 1.30.. inte sent men om man tänker att klockan är 7.30 hemma så blir det knas.. ehm

Blev som sagt bowling med Janina+Anni ikväll. Efter klockan 9 var det även 21+(man får äga ett vapen men inte "gå ut", dubbelmoral JAVISST) men vi stannade ändå eftersom vakten "glömde" ;) höhö
Trevligt hade vi där och efter gick vi till en "Pub/Bar" och knaprade lite snacks & drack Cocktails.. Trevliga brudar! 

I vårvädret under dagen gick "lillaG" och jag ut en runda, efter det att vi bakat "Cornbread" & målat!:) Käkade lunch "in the backyard" mysigt! Sedan kom "C" hem ifrån skolan och vad för sorts "lek" vi hade för oss vet jag inte.. ibland vet jag inte vad jag leker men orkar inte undra så mycket utan spelar bara med :P haha! 
Lekparken lovade jag att vi skulle besöka efter "Gs" tupplur & efter ett tag började det regna! Inte ville vi gå hem för det och som tur hade jag luva och kunde stå ut! 
"C" snurrade även för mycket på en "snurra" och ja, jag fick torka lite spyor! :S (Tur man är härdad med kroppsliga vätskor efter mina sommarjobb) Inte ville vi gå hem efter det, utan blev kvar i lekparken ett bra tag! Inte mig emot, eftersom genom att leka av sig får vi det "lugnare" ;) hehe.. 

"Lilla Gs" kommentar idag i lekparken, till en annan liten tjej..
-Kristin, whats her name?
-I dont know, you must ask her..
-But she dont answer... Kristin, look she has teeth!!

Sötnos! :) 





Sova..zZzZZzzzzz







Torsdag

"Just for you"

Lunchade ute med båda2 första gången ensam idag! Vilket gick bra men såklart inte en "lugn lunch" ;) Haha.. blev på stället dit jag och "G" fikade cheesecake, fastnade för det lilla Cafét och känns även som om dom inte har något emot att "barn är barn" där inne heller.. Blev "grilled cheese" för dom & nybakad baguette+mozarella,tomat för mig! Även en liten efterrätt slank ner & vad är ju inte så svårt att lista ut! 

Efter denna vecka har jag varit här i 2 månader vilket har gått fort! Liksom denna vecka, fredag imon! :) Skönt med helg! 
Blir nog bowling imon med "J" & på lördag middag hemma hos Karla... 

Fick nya vänner i lekparken idag.. en mamma+2 barn i "C&Gs" ålder, vilket var kul :) 


Goodnight! 




SoligOnsdag...


Dom där "6 poängen" man ska plugga måste jag börja fundera på... 
ehm, men vad vill jag läsa för kurs är ju frågan..



Såg 5 ekorrar på samma gång idag i ett träd & "lilla G" förklarade varför det var så många..
"They having a birthday party!"
..så ser du flera djur av samma sort så vet du varför nu..höhö


KRAM<3

"En fettisdag"


Utan semla.. eftersom jag inte hade ork att baka just semlor idag! 
Hua! men den som väntar på något gott & just nu väntar jag på paketet from Sweden! 

Bakat har vi gjort idag men blev lite enklare grejor "marsmallows Cupcakes". Milkshake blev det för att lyxa till lunchen lite, vilket även var en muta för att skippa lekparken, eftersom det var lite kyligt och jag var hungrig..höhö ; ) 

Slank in på "starbucks" denna kväll för att träffa "J".. invigde bussen även, har bara tagit den hem 1 gång förr men nu tog jag den fram&tillbaka.. vilket gick bra! Föredrar annars att promenera "downtown" men nu blev det lite sent för att gå..


"im gonna knock u down! " 
-Visst, men jag är faktiskt starkare så att du vet.. 
"G" har lite "storsinne" ibland men på ett gulligt sätt:)

<3



"Cakefor2"


Eftersom det var väldigt blåsigt ute idag så var det inte så kul att tillbringa tid i lekparken men vi gav det ett försök.. 
Jag kom på att något varmt skulle sitta fint och det tyckte "G" med! Så vi begav oss till "Darlings", som är ett Cafe jag länge velat testa(eftersom dom ska ha philadelphias bästa cheesecake). 
Japp! väl där inne så delade vi en smaskig "white chocolate rasberry"! :D  "G" fick välja och då blev det den(eftersom den var lite rosa)hehe
Killen som jobbade där var trevlig och charmade "G" med en "give me 5" ;) Så dit blir det att gå flera ggr & det bästa är att det ligger i närheten av vad vi bor! 

"Kristin få det att sluta" 
Ja, om jag det kunde.. mycket kan jag men att leka vädergud funkar sällan.

<3



inget för mig..


okej, låt oss nu resumera detta.. 

Jag åkte till Nicole igår, underbar tjej så vi kommer nog göra mycket ihop :) Hon bor i detta "typiska amerikanska område", där alla är snorika & verkligen vill visa det med! haha, kan säga som så att jag är glad att bo "downtown" och ha en mera relax stämning! :) som jag skrev tidigare så såg det ut som "westeria lane" och allt känns liksom fejk & när man kör in så är det en "fancy" skylt med områdets namn på osv..
Nee, intressant detta och jag kommer självklart hälsa på där massa ggr men som sagt glad att jag hamnade mitt i smeten där man gå överallt och inte behöver ta bilen.. Såg verkligen ut som dockhus och allt var så rent&snyggt! 
Ehm.. säkert kul för en vecka eller två.. tack men nej tack...

Lördagen var mycket mysig tsm med "N" och idag så körde vi omkring lite stannade till på "Starbucks" (vad annars) ett stopp på "WaWa" där det blev en "Hoaggie"!! Mums! :) I bilen så fick vi sällskap av en annan tjej som Nicole känner vilket var kul:) Hon var en härlig tjej som man fick mycket energi av!

Förkylningen är bättre & det känns väldigt bra! Så hoppas jag kan ta cykeln imon och röra lite på mig.. eller en skön promenix.. ehm, vad blir det för väder då?


Låt mig presentera "Mr Potato Head!!"





Söndag 22 februari

Just nu sitter jag hos Nicole i "Newtown" och skriver..
Igar strosade vi omrking i ett köpcentrum & jag fann en tröja plus en väska, äntligen! Har varit ute efter en väska länge men inte hittat nagon men "Forever 21"  där hittar man grejer! :)

Hennes "Hostparents" var pa fest igar och därför sa var vi hemma med barnen här & i början var dom lite blyga men efter efter nagra minuter släppte det... kan säga som sa att jag var rätt trött efter att dom lagt sig! haha
Vi kikade en film och hade "midnigh snack" Sushi! :) höhö

Känns som jag befinner mig i "Desperate Housewifes". Ser ut som "Westeria lane" i detta omrade..

"Jason is back!"


BioRio.
Blev film denna kväll...
"Friday 13" något nytt? Njaeeeeee! "Dumma" ungdomar som campar i skogen och är sedan spårlöst försvunna, en polis som inte bryr sig, skumma"in avel" grannar som inte bryr sig, mördaren överlever alltid och en kille och en tjej som klarar sig till slutet osv.. haha! Skumma grejer händer på bion, för någon vecka sedan så blev någon skjuten där vilket inte hände ikväll vilket var ju bra!  



Att få uppmärksamhet är ju väldigt intressant! Är man 2 år & sjuk, så blir man genast sjukare när mamma&pappa kommer..
Upptäckte det idag att "lilla G" kör med lite skådespel;P Men lite krasslig är hon & visst jag föll också för henne, så hon fick extra <3 av mig med! :) "För när jag får ha sleven och röra hela tiden så är det något som inte stämmer" Hoppas tösen kryar på sig och är bättre efter helgen!







Friday

Igår kväll fick jag besök på rummet, en mycket söt liten "björnprinsessa" kom in springandes! Var "dress up" på G i huset:)

Varit kreativa denna dag, även fast vi har sjukt barn som hostar&snörvlar.. men lite kakor blev det "Chocolate Chip Cookies" 
Sedan var det present inslag & paint som gällde.. 

Jopp, nu är det fredag & imon åker jag till "New town". "N" bor där och hon kunde inte komma till mig så då kommer jag till henne ist :) Får se vad vi hittar på! 


don´t worry be happy!



"Liv i luckan"

Idag var en sådan dag som man alltid har med "toddlers".. Att lyssna och uppträda snällt inte alltid går in i deras små huvuden hör väl till vanligheten MEN betyder inte att det är OK! Så det fick "C" tänka på idag.. 
menmen, imorgon är en ny dag & då ska vi ha lärt oss lite bättre hoppas jag..  

Annars så verkar mina tabletter ha hjälpt! Skönt! Så ska vara 100% snart har jag bestämt!!:) "C&T" kom även över idag på lite besök vilket verkligen gjorde att min förmiddag överlevde! :P haha 

Imorgon är det fredag & denna vecka gick snabbt! Hua! Nu ska jag käka en muffins+te och ha mys.. 
 


<3
"Sweet dreams"

onsdag


Tycker inte om att ta dessa piller! Men min vän "C" drog med mig till "pharmacy"  idag! Så nu har jag käkat 4 tabletter och ska ta två till innan jag lägger mig.. 
Så hoppas energin ska komma tillbaka nu!! Jag brukar nästan aldrig vara sjuk men med allt nytt så hör det väl till och går inte att stoppa hur man än gör.. 

Idag regnade det & som tur var hann jag och "lilla G" precis in och slapp bli blöta! :) Vi bakade stora muffins & läste sagor.. medan "tupplur" pågick så fick man chans att ringa hem också :) Mitt paket hade kommit fram till Norrberg och lådan ska gå i retur till mig med knäckebröd! För igår när jag skulle sova blev jag väldigt sugen på hårdbröd "Berglunds" + kuddmacka.. mums! :) 
Fick föresten ett paket igår när jag var hos "Farmorn&Farfarn", ett försenat "Alla hjärtans dag" paket.. röda vantar+halsduk! Sååå sööta!! :)

"Lilla G" har varit så gullig idag! Vi har haft en mysmys dag:) Lite tårar där på morgonen men som snabbt försvann! Skulle vilja spela in hennes kommentarer..haha! Att en liten plupp på två år för sådana konversationer.. jag säger då det.. 

Kristin <3






18feb

En polis blev skjuten här i Philadelphia i fredags! Första i år men säkert inte den sista, vilket är väldigt tragiskt! Polisen var endast 25 år och han som sköt 33 år. Polisens fru dessutom var gravid i andra månaden.. 



Idag är det Onsdag! 
Betyder musik.. så ska knalla iväg dit runt tio :) Får se om jag har kommit in i sångerna nu och kan hänga med bättre! 


"Swedish Fish" 
Hm, måste ha missat nått.. för dessa har jag aldrig sett förut!Haha..











"Mr Potato head.."

Biblioteket blev det idag med "Storytime". Tog en promenad dit, vilket "C" tyckte mindre om och strejkade därför lite på morgonen.. men till slut så kom vi iaf fram!
Hittade en rolig liten klassiker idag! haha.. "Mr Potato head" :) Potatis huvudet, som man kan bygga fram olika ansikten med.. Ikväll var det "Au pair möte" men skrev bara på pappret och åkte hemåt.. känner att jag vill gå och lägga mig så fort jag kan ikväll! Ska ta en snabbdusch sedan sova! :O 

Skypade idag med 2gullgrisar! :) Var kul att höre era röster..även om uppkopplingen inte var den bästa!


<3

Apor,elefanter,tigrar osv..

Besökte Philadelphia Zoo idag. Fanns mycket att kika på där och det är tydligen det första och största Zoo här i USA... barnen hade det kul & det fanns ett "lekhus" som var mycket populärt!
Jag gillade tigrarna, dom var lekfulla idag :) 







Fick föresten 2biljetter tlll musikalen "Cats" som ska spelas här i mars :) Så gulligt!




"President Day"

Nyss käkat frukost och kom då på att jag saknar "rågflingor" ist för vanliga havregryn.. men det måste ju finnas här tycker man..

Gårdagen var trevlig med "N":) 
Vi käkade mat och strosade omkring.. 

Idag är det helgdag och på denna "President day" så är det REA i affärerna.. så kanske om jag hinner tar mig ett kik :) 

<3



Okej då..

Ensam i huset nu, eftersom resten åkte på "Dora explora show"! Vilket jag hoppar över..
Ska istället möta "N", som bor utanför Philadelphia.. blir väl att ta en fika och kika runt lite :) 

Igår var meningen att vi skulle gå på en "vanlig" resturang, eftersom jag inte är 21.. men på något vis halka jag in på en "bar/lounge ställe" och vi tillbringade kvällen där, käkade mat,prata och hade det trevligt :) 


I kylskåpet fanns en present till mig.. En låda Sushi! :) Mums! Så idag blev det Sushi till frukost.. höhö


När tidningen läses så har man genast sällskap!

14 feb


Mera blommor! :)

Trodde staden skulle vara klädd i rött&rosa men icke. Har en förutfattad mening om att alla högtider så klär man in allt.. men visst finns det galna amerikanare och dom kan vara extrema men det gäller inte alla:P haha.. men folk ute var det! Massa folk... och presenter hit och dit, "Valentine party" och dyra middagar.. är väl som hemma i Sverige men tror här att det är mer reklam och att yngre hänger på.
Blev lunch på ett roligt ställe.. ett typiskt 50tals ställe. Musiken, kläderna, stolarna osv.. När jag kom hem fick jag höra att barnen älskar att äta där, så får väl knalla dit med dom någon dag:)

Ibland när folk pratar lite fort, eller om dom har en dialekt som kan vara lite svår händer jag inte med i svängarna och idag hände det igen! En kille bakom disken börja sjunga på låten som spelades och sedan börja han prata med mig om någon film.. ja, jag sa att jag sett den(vilket jag nu vet att jag inte har) men förstod inte vad han mena där ett tag.. När vi skulle gå började en annan som också jobba där prata om något & man vill ju inte säga "va" för många ggr heller.. 

I Tisdags träffade jag en tjej på biblioteket & ikväll ska jag och hon + en annan tjej gå ut. . blir väl att käka något och så :) 

Jo, en sak till.. när jag kom in idag så trodde jag larmet gick men det visade sig vara en "igglo" som blåstes upp i vardagsrummet.. 

<3

Alla<3dag



Blev lite "snyftig" när det plingade på dörren och jag fick såhär fina blommor!:)



Klipp&klistra

När man är med mig kommer man inte undan pyssel! Har idag haft "art&craft" Vi gjorde en "valentine gris", ett litet hus med "de 4 årstiderna" + lite teckningar... mycket kul tyckte jag och tror även "G" hade mysigt med! :) 

"K" kom hem ikväll och såklart presenter med sig! Japp, även Kristin fick en liten låda :) 
Så gulligt! Var en låda med en slags pralliner.. mycket goda!:) Åt nog för många även, så är lite snurrig i bollen nu! :O 

På frågan vad för slags djur jag är blev svaret en Tiger, haha.. 

Mitt namn är svårt för vissa att lära sig så har även här fått smeknamn! 
Men jag förstår att dom menar mig och jag är ju van!
-"Krista"..
-"NEJ, KRISTIN!!!", rättar "C".. höhö


<3

fredag 13

-Kristin you can go down and clean up now..
Haha, så söt min lilla bestämda dam är ;P

Idag är det premiär för "The secret dreamworld of a shopaholic" som jag tidigare sagt så vill jag ju se den! får se om det blir nu i helgen eller längre fram..

Fick biljetter till "Flower showen" igår,  det är en årlig grej här i mars.. så ska väl gå och spana in den nästa månad! 

Än så länge har man inte haft någon otur idag & att min näsa är helt "sönder snyten" är ju inte dagens otur utan för så har jag ju haft i en vecka nu! Därför har jag och "lilla G" stannat inne idag så kanske man bli lite bättre.. men när jag blir bra så blir säkert någon annan dålig och så har vi en cirkel här! höhö.. 

Tog en söt bild igår på barnen som jag känner att jag vill lägga upp! ska fråga om jag får göra det först bara :) 

<3



Så har "the family" bokat resan hit också! :) Så ska filura på vad vi kan göra när "ekström" dyker upp! 

Håll i hatten!

Härligt "team work" jag och "farmorn" har haft denna vecka, eftersom "K" är bortrest så har vi hjälpts åt tills "P" kommer hem, vilket kan bli lite senare..

Såklart kom jag hem med ett Stort kakpaket igår!! haha.. Hade jag inte satt stopp så hade vi fått ta släpkärra.. dom är  så snälla men jag äter faktiskt inte så mycket kakor&godis utan jag föredrar ju mat.. 
Blåste gjorde det igår som bara den! Hattar flög av och när jag skulle sova skaka sängen vilket kändes lite skumt...

Upptäckte att idag är det "fredag den 13", vilket ska vara "oturens dag".. jaja, vi  får väl se vad som väntar! 

Kristin <3



Morgon stund... 12/2

klockan är 06.57.. vakna lite tidigare idag & ska även börja lite tidigare, så det passade ju bra! 

Idag ska jag följa med farmorn&farfarn till New Jersey och handla lite! Har en känsla av att det kommer bli till en sådan där Gigantisk affär! haha.. Barnen följer såklart också med så det blir bra att komma ut lite med dom :) 

Vad som händer annars idag vet jag icke.. men det visar väl sig! Så ska gå ner och käka lite frukost nu..

<3 



"Kristin who?" "Kristin the Doctor!"

En promenix i kvarteret, sedan till affären för att inhandla lite "mellis"! Blev jordgubbar idag :) Så vi satt i parken i det varma vädret och mumsa! Omkring 17-20 grader! ovanligt varmt för denna månaden.. 
Köpte två nya tesorter idag, en smakade polkagris och den andra kanelbulle typ.. behövs mycket te för förkylningen! Enda som hjälper & känns bra! + frukt i stora lass + massa mat.. så ska detta (hoppas jag) var slut efter helgen...

 När "päronen" är borta och "farmor&AM" rycker in blir det olika påhitt! Ikväll hade vi "ice cream party" höhö 





"Vad heter hon?"
"Theresia",svarar jag..
"Tejisa.. hm, vi säger Teddy!" 

9 februari

Brinner gör det här nu... inte i mitt hus, men några kvarter bort!
 "Vi går upp på taket för att se om vi ser det!" 
"Okej?"
 Jo, på taket kan man tydligen vara fick jag reda på.. Ja, inget "barnvänligt" område dock.. men utan dom så, haha.. uppe där kände vi bara röken & någon brand såg vi inte men utsikten var väldigt trevlig! :) 

"Vi glömmer inte dig såklart & Kristin fick en "Mc Donalds påse" i sin hand! höhö..
Dagen idag har varit helt Ok:) "Art Class" som vanligt men idag hade jag och lilla "G" ett speciellt uppdrag, skulle nämligen lämna "Valentine presenter".. så påsen stod på bänken framför dörren så vi absolut skulle komma ihåg den! Ja, men det fixar vi :) Visst.. blev att gå tillbaka hem efter klassen... 

<3 



8feb

+15 !! Tjoho!! 

Vaknade till vid 12.30 idag.. solen sken och jag kikade ut genom fönstret, där såg jag vårväder! 
Härligt!! :D käkade frulle och slängde mig ut genom dörren.. blev en promenix... Igår visade "P" mig en ny sträcka som man kan promenera så utforskade den...

Dessa mynt! "It makes no sense" tur att killen bakom disken&jag kunde hjälpas åt så min väska blev lite lättare :) 
Man tror ju att störst är värd mest som hemma,  5 kronan är ju värd mer än 1 kronan.. ja, jag vet att 10 kronan är mindre än 5 kronan & ändå värd mer men hallå! då är ju den gjort av guld liksom... hm


"Shrek" film på G Nu :) Den där gröna snubben är en riktig charmör :P Så ska kika den nu & ladda krafter inför morgondagen..

<3



So sweet...

Hemma när man köper en yogurt så innehåller den vanligtvis 8-14g socker.. tror jag att det är. Vilket är mycket. Här om man köper lika stor yogurt så innehåller den 24-34g socker!!! Wii, inte undra på att barnen här blir "hyper"! Samma med Choklad, godis mm.. allt innehåller så mycket mera socker och annat.. Smakar ju inte bättre, tänk en "Marabou choklad" och lägg till dubbelt med socker i den.. hur tror du den smakar då? "Oat meal" = "Havregrynsgröt", nyttigt.. svar ja men här tillägger man socker&annat.. resultatet av en bra start på dagen blev mindre lyckat! Hmm... Tycker att detta är lite intressant att se hur man smyger ner lite extra i maten här, samtidigt som det överallt demonstreras om "Less fat" "Diet Coke" osv.. landet dubbelmoral, haha... 


Bio denna kväll, "He´s just not that in to you". Charmig film & tycker faktiskt  den var bra! Brukar ha svårt för "kärleksfilmer" annars men den här var mer en komedi :) Rolig och tror många nog känner igen sig.. 
Fredag den 13 så har "The Secret Dreamworld Of a Shopaholic" premär & den vill jag se! :) Har ju läst alla böcker om "Becky" & hennes påhitt, shoppingbehov. Boken är ju alltid bäst men ska såklart ge filmen en chans! Så det ser jag fram emot.. 


<3



Snabb vecka...

Promenixen idag var väl behövd! Skönt att rensa huvudet lite och röra på sig! :) Var lite kyligt ute men eftersom "K" gett mig en av sina sköna tröjor, så höll Kristin sig något varm :) 
Tänkte att jag skulle hyra en film men glömde passet! Så blev inget av med det.. så jag slank in på "Starbucks" och tröstade mig med en Te.. När jag kom hem igen blev det en muffins plus allt för många Casewnötter :S Jag & "G" har i dag bakat STORA muffins, jag tog och kletade in min med "Cream Cheese" medans hon tog "Jelly"
Pratade med "N" i telefonen och vi bestämde att hon ska komma till mig nästa helg och jag till henne helgen därpå.. om inget annat dyker upp.. 

Blev ungspannkaka till lunch idag.. det hade dom aldrig gjort förut så det var lite kul tyckte jag :) När jag går någonstans så är det alltid folk som dyker upp och ställer frågor eller pratar med mig.. Har inget emot det, tvärtom så är det ju trevligt :) Men jag undrar om det är jag som ser förvirrad ut eller om människorna här är sådana.. Jag frågade "K" om det och hon sa att jg kanske har ett Vänligt utseende.. haha "Vem ska jag fråga, vem ska jag fråga & den där ser ofarligt ut henne tar vi!" höhö

I en Stor stad kan man ta en dag,kväll med sig själv.. man kan gå ut och man ser folk, så att umgås med sig själv här är mycket roligare! För folk ute finns det och även fast man är själv, så är man inte det.. Ja, ni kanske förstår vad jag menar :) 

<3 <3 <3



En månad har gått...

Förpackningar hit och förpackningar dit! Landet <3förpacknigar, pappra&plasta in.. vad detta ska vara bra för vet jag inte men säkert finns det någon ovettig förklaring, höhö.. 
Idag har jag varit i U.S i en månad.. galet! Har haft "en ny dag" varje dag med blandade känslor och händelser... mestadels så har allt rullat på men såklart som med alla barn fått kämpa på för att få lite pli på dom... 
Alltid lika kul att träffa nya människor, vänner från olika länder :) Ser fram emot det som väntar & att vädret ska bli varmare över helgen och nästa vecka är toppen! 

Här rinner näsor för fullt & även min! hoppas det ska vara bättre imon, så "piggelin" också kikar fram! 
Var idag över till "C&T" på lite lek :) Vi fikade muffins och hade det lite mysigt.. 

Nu är jag trött, jobbade lite över idag & imon ska jag börja tidigare.. så ska krypa upp i min bed och kika lite tv.. sedan sova! zZzzzzzz


Kristin<3




En dag i februari...

...så var morgonen vit & såklart skolorna stängda.
Musiklass väntade och båda två fick följa med denna dag.. efter det gick vi med "C&T" till stora lekparken med en baseballplan, hade trevlig stund där och var många som passade på att leka i snön! 

Bakat Scones har jag gjort fler ggr & det är ju inte det svåraste liksom! Men här så blev det något rackarns fel.. blev typ som hårda kakor som smakade trolldeg typ, jag skyller på att jag inte känner ugnen och att man måste räkna om måtten! Så tog säkert för mycket eller för lite av någonting.. men men bättre lycka nästa gång!
En grej som man som svensk inte är så van vid är dessa "most wanted" i tidningarna och bilder på folk som har gjort brott eller råkat ut för något annat.. jag tror inte jag gillar grejen med att visa allmänheten dessa foton på personer och offentligöra deras ansikten. Hemma så visas ju bilder med men inte när det är så "färskt" liksom som samma dag eller dagen efter. 



För övrigt så surrar en helikopter över mig nu, alltid dessa helikoptrar i luften... men som du sa: 
-vi som spanar på dej:P

Kristin<3



Tisdag

Man är ju aldrig så mycket svensk som när man är i ett annat land. När jag råkar se något om Sverige så hajjar jag till och det kan vara både personer, bilar, artiklar, mat osv..
Stod både i "New Yorks Time" & "Philadelphia Inquirer" om Ingemar Johansson. Jag vet att han var en "svensk legend", men ändå.. man tror inte att ett land som USA ska skriva om händelser i lilla Sverige liksom..


Dagen idag började med Biblioteket, där det var sagostund. Sedan stannade vi kvar ett tag.. läste, spela dator och pratade med annat folk som var där :) Efter det gick vi på lunch hos Farmorn och jag kan förstå att barnen gillar att vara där, där bjuds det på "gotta" haha.. Där fann Kristin en trevlig altan på taket, så i sommar vet jag vad jag kan ta en fika :) 
Börja snöa gjorde det även och gör nu också men det ligger nog inte kvar så länge till.. får se om man vaknar upp i morgon och det är "snökaos" igen, mohaha! 


Kristin<3


2 november

Måndag. 
Soligt idag! :) Wii! 
Blev att jag fick sluta lite tidigare, så passade då på att ta cykeln idag med... 
Ikväll är det "Alla hjärtans dag pyssel" på G i huset men jag tror inte jag gör dom sällskap, känns som om jag behöver lite paus ifrån barnen.. så antingen tar jag en relax med läsning eller så pallrar jag mig ut en sväng.. hm

Dom håller på att spela in en film här nu, det är väl kanske inte så ovanligt att dom gör det men det var lite kul att veta att det händer just nu... 







Det slog mig idag att skyskraporna känns mindre & nu ser jag dom som "höghus".. 

Det vet väl alla...

Sov ut idag, det var skönt! :) Efter det blev en frukost och sedan tog jag cykeln runt floden. Cyklade 8 mile, vilket motsvarar ungefär 1.2 mil. Alla passade på att njuta av värmen idag.. var full rulle med folk som sprang, gick, cyklade osv...

Blev en "strosare" längst "Southstreet", en gata med lite udda grejor och vi kikade in i "glas konst huset, spegel konst"  eller vad det kallas(bilden ovan). Blev ett stopp på "Yogurt baren". Ett litet roligt ställe där dom säljer "Frozen yogurt". Man får själv göra sin egen glass med massor av olika toppingar att välja på. För min del blev det Greentea&Vanilj + Olika nötter och kokos! :) Nackdelen var att vi efteråt frös & därför måste vi värma upp oss med en kopp te! 





-Alla vet väl att H&M är svenskt och att man inte äcklar ner en god Kanelbulle med glasyr och kallar detta för "Cinnamon rolls". Skärpning!

Kristin<3

Lördag

Åkte med 3 tjejer till ett Stort "köpcenter" utanför stan. Valbo gånger 5 typ så stort var det.. så att vi gick lite vilse där på slutet när vi skulle med bussen var ju inte helt oväntat. Blev en lång shoppingdag, gick från huset 11.30 och kom hem 9.. Så känner mig lite trött och vet ej om jag orkar åka in till NY imon :/ Det känns tråkigt att inte orka, men visste inte hur denna dag skulle bli.. 
Idag slog det mig att tillgängligheten till mat finns överallt och jag tror varje person inne i köpcentrumet tuggade på något! Blev några stopp för mig med, men blir ju lätt så när allt lockar... 

Lördag idag betyder "veckohandling" för familjen och det betyder nya bagels :) Mums! Har precis klämt en med Creamcheese och den satt inte helt fel. Kristins nötburk är även påfylld, haha.. 

Så blir det inte NY imon så ska jag nog ta mig en cykeltur, för det ryktas ju om lite soligt och varmare imorgon :) Men ska känna efter hur det blir med detta... Hmm 


Nu blir det att kika en film, såg att "Djävulen bär Prada" visas :)
och efter det godnatt!




Pusskram<3

RSS 2.0