en riktig måndag,måndag...


...lite trög start på veckan fast gällde inte barnen dock utan mig! Dom var så snälla och gulliga idag:) menmen.. imorgon ska vi fylla på  med ny energi!!Basket imorgon kväll även, så det blir kul:) 

pratade med 4åringen innan han la sig nu och jag fick mycket klara åder om att vara väldigt tyst så han och mamma kan ha en fokuserad "storytime" innan han somnar.. "Kristin, dont make noise and promise me to be quiet, because we have to be focused now! okey?" 
Haha! ska tillägga att jag själv var påväg att också lägga mig och brukar inte göra mycket väsen på kvällarna, så vad han fått i luren där vet jag inte.. haha :D men ett gott skratt fick jag där! Måste också berätta att under middagen idag fick jag instruktioner om att skölja besticken sedan stoppa dom i diskmaskinen... Vem av oss är 19 & 4 ? ehm.. ;)


goodnight! <3

29mars


usch, jag känner mig så BAD!!!! :( Ska berätta varför också! Var ju så att idag var en konsert i kyrkan här, som farfarn har hand om. Jag sa att jag skulle komma på den och efteråt så skulle det vara mat.. Åkte ju till Nicole igår och idag sov vi så länge och kom på lite sent att konserten var idag.. tänkte att det inte var någon "big deal" och min telefon dog så kunde inte ringa heller och säga att jag inte kunde komma...
Fick sedan reda på att på restaurangen så väntade en STOR födelsedagstårta på mig och alla undrade var jag var!!! Gud vad jag har dåligt samvete nu men mina värdföräldrar sa att jag inte skulle ha det och att barnen var glada över att få tårta men hur kan man inte känna sig "urk"! kommer tänka på detta nu och inte kommer jag kunna sova heller... bajs 

För att övergå till något annat så upptäckte jag att "Ben&Jerry Cinnamon" glassen är farligt god!!! stor risk för överdos där säger jag.. Nicole och jag delade ett paket igår och vi sparade inget för övriga ;) höhö


som en kanelbulle inlindad i glass! 
har inte sett denna i Sverige & om den inte finns så bör den importeras snarast!!

Skulle inte shoppa denna helg tänkte jag utan bara hårspray.. haha! Viss, visst.. blev mer än det och upptäckte två nya affärer med och ett par byxor blev det där, inne i butiken luktade det så mycket parfym(för män) så hela mitt rum här nu osar kar!! Så imon gör väl även jag det!
Hade lite tur idag iaf, för när jag gick från tåget var det varmt, "konstigt" varmt och precis när jag kom innanför dörren och så lös det upp ett konstigt sken och Pang sa det! Hagel, åska, regn och hagelbollarna var väldigt stora, så hade jag fortfarande varit på väg hem hade väl jag sett ut som en "ost med hål" sedan, haha!


"I like more when Kristin take me to the playground. She´s going on the slide, swing and running around with me"
Detta fick jag höra denna kväll att lilla G hade sagt och det gjorde mig glad:) Så klart barnen blir trött på mig och ibland vill dom ha sin mamma&pappa (vilket jag förstår).. men dessa tillfällen då man har "tuffare" med dom blir så mycket lättare när man tänker på bra saker dom sagt:) "Hard days, easy days" jaja, imon hoppas vi på en måndag med morgonhumör på topp! och att vi börjar veckan med sol&glada barn + Kristin ;)


Love<3 



Vi blev glada!


Hämtade ut mitt paket idag! Gulligt värre! :) Paket från Sweden till mig och lite smått&gott till barnen med! Förklarade för G att det kom "far, far away" men hon tyckte inte paketet skulle vara "far,far away", grejen var ju att hon trodde att det befann sig i Sverige eller att det skulle tillbaka dit.. haha, ibland kommer jag på mig själv "varför försöker jag ens förklara" man lurar sig ibland på att hon är så duktig på att prata & tror att hon hajar ;) vilket hon inte gör.. höhö

Bion denna kväll var väl helt ok men inget jag kommer se igen, tror även skräckfilmer gör sig bättre att se hemma.. imon blir det att åka utanför staden till Nicole & "Newtown" ska först sova ut!! sedan pallra mig till tåget..



En bild ifrån mitt grannområde men dock inte mitt hus.. 
för sådan stor tomt har inte vi med blommor och grönt.. haha :P

Vi hade varmt idag och det var skönt att kunna vara ute på förmiddagen! jag snurrade runt och blev även yr av gungan, ja man närmar sig 20 ju så kanske är för gammal nu ;) höhö

<3


26mars


Dagen idag var bra men har känt att det närmar sig fredag & helg! Torsdag är oftast lång och jag kan irritera mig på småsaker.. att det regna idag gjorde inte saken bättre men som tur var finns "playgroupen" och man kan spendera lite tid där! :) skönt! 
En retsticka till 2åring hade man fram till efter lunch med! anledningen till detta extra retiga humör var för att hon vakna tidigt och var övertrött!! och alla vet hur man är då, höhö..


Bio imorgon kväll! "The hounting in Conneticut" sett trailern och verkar som om man det blir bra&läskigt denna gång!:P



25mars


Blev ikke kungenstofflor till lunch! men vi får ta och ha våran egna våffeldag någon gång ist! ;) 




"Chuck E. Cheese´s" var intressant! haha.. pizza i mängder, barn överallt, spel osv.. Vi hade iaf det bra där! inte ett ställe man besöker varje vecka dock men fler ggr blir det säkert.. för barnen älska det såklart! 



24mars

 
Avslutade kvällen med en "Chocolate milkshake" från Starbucks! God? svar ja! :)

Tog med mig de små liven till "Smiths playhouse" på förmiddagen, är ett gammalt "mansion" som dom byggt om till ett "lekhus"! Väldigt bra:) i källaren var det byggt för cyklar, bilar osv.. med trafikljus, där man kunde göra av med energi! lekte där fram till lunch och sedan blev det muffinsbak..

Imön är det "playdate" med Teddy& hans mamma denna gång, eftersom Carina var lite ledig! och hon är ju trevligt, så det bli nog bra:) På kvällen lovade jag att följa med till "Chuck E. Cheese" som är ett "typiskt amerikansk barnställe" haha.. med "Junk food" tv spel osv..  allt som barn älskar kan man säga! ;)





Hotdog!



23mars


Glad över att äntligen funnit mitt namn! haha.. efter nästan 20 år, så fann jag stavningen "Kristin" och inte "Christin" eller "Christine". Betyder detta att "Kristin" är mer amerikansk stavning kanske? 

En kopp från "M&M world"! 

Igår käkade jag och Janina middag på en"Crepe restaurang".. ja är faktiskt så att dom baserat sig på "Crepes" vilket är lite kul :) Fanns massa att välja på såklart och efter att vi beställt så kom vi på att "tänk om vi bara får en!" blir man ju inte mätt på liksom och vi fick bara en men vi befinner ju oss i detta land nu, så en var tillräckligt! För den var STOR" ;) höhö


Kanske inte syns på bilden men det var stor & väldigt GOD! :D 

Love&Peace

å mer bilder...



Stötte på en gullig gul snubbe!;)


"Sex and the City"
Framför biblioteket där Carrie och Mr.Big tänkte gifta sig.. 

En lördag i New York City

Trött som ett ägg men ska ta en snabbresumé!

Tog bussen denna morgon till New York/Manhattan.. bussresan var billig men tror nästa gång att jag betalar mer och tar tåg eller "Grey hound"! "Chinatownbussen" är inte så pålitlig och man får räkna med strul! Van med lite mer organiserat & när jag åker till N.Y vill jag vara säker på att jag kan ta mig hem också! vill helst slippa spendera natten där om jag nu inte har planerat det då.. Jaja, nu har man testat den iaf & kan sträcka mig med att ta en billig bussresa dit och sedan kosta på mig tåget hem! 

New York var lyckat och vi hade en lång lite halvt stressig dag men mycket mysig&Kul såklart :D:D 

 
Startade med "CentralPark" med en picknick! Där jag verkligen kan spendera en hel dag med att bara njuta och spana på allt som händer:) 
 
Stötte på en stor man och påväg mot "TimeSquare" kände jag svenska vibbar;)

 
Självklart ett stopp i stora M&M affären!! 


Shopping blev det dåligt med! Gjorde så mycket annat denna gång men fick med mig en ny jacka iaf ;) hehe + lite smågrejs.. bilder på det senare:) 

Goodnight! 



Fredag

"New York, New York u gonna love it here!"

Dinosariemuseumet idag med våra vänner Carina&Teddy!:) Sedan denna fredag så tänkte jag att det skulle bli tidig kväll men ikke.. klockan är snart halv två & imon blir det ingen sovmorgon, eftersom jag + 3 andra tjejer tar bussen till New York/Manhattan!  Yepp! Blir en lördag där nu:) Kulkul!

Biljetter denna månad även till en basketmatch! 
Så det ser jag fram emot och dessutom är dessa platser bra vilket är extra + ;)



Vi inuti ett Dinoserihuvud men var en aning trångt, 
så jag fick inte riktigt plats! höhö..



 

"Frosting"

Tårtaaaa blev det denna kväll, eftersom vi firat födelsedag:) Tjockt lager med glasyr var det!! En typiskt Amerikansk tårta kan man säga.. 

Spöregna gjorde det när vi var påväg hem ifrån "Play groupen" & ett "ego" till storebror gjorde att paraplyet inte räckte över lilla G hela tiden, så ja hon var en aning blöt! men vi gjorde oss torra när vi kom hem så ska väl inte bli sjuk hoppas jag!

Imon kommer fredag & sedan Helg! :D 
Har haft en bra vecka men såklart alltid skönt med fredagar och helgen framför sig!

<3


Chocolate Chip


( Peanutbutter+Strawberries= Ny favorit! )

Kan man somna på en cykel? Japp, iaf min lilla tös.. haha! Precis vad som hände denna dag, vi tog en tur på cykeln eftersom det är något som uppskattas men idag så var vi kanske lite för trötta.. 
Invigde de nya "Dora explorer muffins formar"  även, vi bakade bananmuffins och dom var goda :) 


Blå kväll i Philadelphia

Tog & mötte J och innan så hann jag med att kika in i en affär som jag inte varit i förut.. upptäckte att den var typ som "Indiska" fast snäppet bättre ;) 


Philly


Wii idag var det verkligen VÅR :D 

Har spenderat nästan hela dagen ute... skönt skönt! Blev en promenix även efter jag slutat & alltid lika kul att se dessa människor som joggar och har uttrycket att "tråkigt,tråkigt GUD vad jobbigt" ;) höhö 
I lekparken var det en liten kille som var väldigt envis och tyckte jag hade en baby i vagnen.. jag sa att det var endast min svarta ryggsäck och visade upp den för honom. Fick då blicken "öh, är du dum.. ser väl jag att du har en baby i vagnen!" Men jag vet ju vem som var "Smartast" av oss iaf ;)

Jaja.. blev en smarrig Milshake som lite krydda på dagen! Gött! 



"You know what day it is today Kids?, Its St. Patricks Day!" 
"I dont want to go to Patricks house!!" 

Hotdoghotdog hotdiggedidooog!



16mars

 
Skönt att det där inte är "mitt barn" kände jag idag.. 
å andra sidan kanske denna pojke som jag syftar på hade en dålig dag men har träffat på han i lekparken förut med samma beteende..  

Innan vi gick till lekparken idag, så kände jag att kaffe vore lite gott! Ja, jag tar till det ibland när jag känner för en liten kick eller bara för att det konstigt nog smakar gott vid vissa tillfällen..
Slank in på Cafet som ligger efter våran gata här och faktiskt så är detta ställe verkligen mysigt! Har varit in där en snabbis förut men nu såg jag hur nice det var! och dom satsar på ekologiskt vilket är ett + :) 

Roliga kommentarer idag i lekparken fick jag höra, haha! Var en dagisklass där med och var en liten tjej som hittade en "aprikos kärna" men hon tyckte bestämt att det ar en nöt och var väldigt stolt över att ha hittat en sådan stor nöt! Jag sa inget till henne då hon berättade för mig vilken stor nöt hon hittat.. sedan kom en annan liten tjej och dumförklarade henne stort och påpekade att detta var då ingen nöt utan en "aprikoskärna" Hmf! Sedan började debatten mellan de två flickorna om den "mystiska" saken var en nöt eller en kärna.. haha! 
Om detta nu inte låter "så kul" så kan jag poängtera att det var det! 

Grattis även idag till min Anna, som fyller 20 :D Hipphipp hurra! 






Söndag 15 mars


Hamnade mitt i paraden när jag gick ut idag! Irländsk musik och gröna kläder.. tror dansen som dom dansa var "riverdance", när man steppar eller vad dom nu gjorde... 

Ute i affärerna idag fanns det mycket fina grejer & för mycket jag ville köpa!! Buhu! Menmen.. spara lite så man kan resa och shoppa resten, för detta finns ju inte sen när man kommer hem! Frågan senare kommer bli hur man ska få hem allt.. menmen det är ett senare bekymmer! höhö







glömde visst en liten detalj där...


OMG!
Höll på få en hjärtattack nyss! :O 

Idag är en parad här i stan pga "St patrick".. så jag tänkte att jag skulle gå upp på taket för att se om jag kunde se den därifrån! Vad jag glömt bort är att jag hade larmat huset igår innan jag la mig! Så ja ni kan ju gissa vad som hände när jag tänkte ta mig ut genom dörren som leder till taket!! haha!
Inte dålig signal heller, utan höll på att gör både mig och katterna döv där + att jag höll på att snubbla eftersom mina tofflor inte är så "springvänliga"! 
Jag berättade att det var ett misstag och ingen polisutryckning kom! ojojoj.. vet iaf att larmet fungerar som det ska ;) 





grönt att skönt..


Cykelturen idag var mycket skön trots att solen ej kika fram... 
Denna helg ser man gröna dekorationer + grönklädda människor.. för det är "Saint Patricks firande", om jag fattat rätt så firar man något i stil med "irländska rötter" (men tror traditionen mest är en orsak för att festa till) haha.. 





 

okej,då vet jag...


"If you need anything or change your mind.. Call us! Kristin remember, if you change your mind call us.. OK!"

Ännu en gång får jag instruktioner (av min 4åring)

;)




behövde just nu...


Fick som sagt sova denna morgon.. blev 13 timmar sömn, vilket var väl behövt! 

Familjen for iväg denna morgon och blir borta över helgen.. jag sköter ställningarna här i huset tsm med katterna:) Ska denna fredag kväll mysa med film&popcorn! Har annars idag bara varit ledig och tagit en promenad.. Superskönt! 
Har inte haft en riktig slapp dag sedan jag kom.. därför känns det extra lyx att få vara ensam hemma och inte göra någonting! För sådana dagar behövs även om man befinner sig här med tusen saker att göra omkring sig..


Har ännu inte kommit iväg men snart så ;)




Låååååååång dag!


Smått trött.. då känns det skönt att veta att man får vara ledig imon och kan sova! :) 

Varje Torsdag så är det som en "öppen förskola" i en kyrka typ. Idag kom jag iväg på den, vilket jag försökt ett tag men lixom inte blivit av.. tyckte stället var toppen så blir flera ggr! Fanns en stor lokal även, där barnen kunde cykla&leka av sig! Populärt:)  

Vid middagen idag fick jag tydliga instruktioner hur jag ska göra när jag reser (ut av min 4 åring). Vissa resväskor har hjul så du behöver inte lyfta & packningen hjälper vi till med! 
Haha, Sött! 

Färgexplosion och lila överallt! Tur med barnvänliga färger som går bort!






Något att se fram emot!


 En undrande liten tjej med mitt linne över huvudet..
"What is this?"
"Well, its my pyjamas.."

Till djuraffären är det populärt att gå! Så eftersom det var lite regnväder idag, så tog vi en promenad för se på katterna.. fanns en liten hund även som var mycket sällskaplig och "Lilla G" kom fram till att han gillade rosa! (Vilket hennes jacka var)

Annars så har man nu bokat biljett till Florida i april! :D Wii!! Kommer där träffa en kär vän, vilket jag ser fram emot! Inte varje dag man kan boka en resa dit med kort varsel! 



Blev Cosmo+BananChokladFrappe! 

Efter jag slutat denna kväll slank jag ut.. var ute efter en bok men visste inte riktigt vad jag ville läsa så blev en tidning ist och sedan så kom även J&A förbi för en fika:)



ibland blir det bara för mycket för mig..

"Little Frankenstain:)" 
"No!! Its Little Einstain !!" 
"Oh, sorry!"

Tisdaaaaaaaaaaaaaaaaaag idag! 

Varför vinteroverall? Såg en man joggande i en sådan idag när jag cykla runt floden. . ehm. . 

Känns fortfarande som jag handlar med leksakspengar, vilket inte är så bra eller jag vill ju spendera här men samtidigt veta hur mycket också.. men dessa mynt blir jag lite galen på, vilket säkert är lätt bara man orkar gräva efter mynt.. Jag slänger upp mina mynt & får hjälp..

Följde med "Carina+T " till affären efter dagens Bibliotek vistelse & toppen med alla smakprover.. blir så mycket enklare med mina kära barn då! 
"Kristin, Kristin..?"
"Här, ta en apelsin klyfta ist:)"


Jordsnubbe.. 
med "Art museum" i bakgrund!

Sweet Dreams..

Fördelar..


På radion hörde jag musik ifrån en "gyllene tider" låt.. var dock inte samma text utan endast musiken med annan text på engelska.. uhm?

Haft "Art class" idag & sedan myste vi i parken med lite snacks! 
Det bästa med detta "jobb" är att man själv bestämmer hur dagarna ska se ut! Vill jag tex gå till parken,baka,museum,leka,vara inne el. ute mm.. så gör vi det:) Sedan så frågar jag barnen vad dom vill med, det är ju klart! & oftast så vill ju barn med hitta på skoj.. det enda som jag känner är riktigt tråkigt är dessa tåg!!!! haha.. 
menmen... jag offrar mig självklart och bygger lite :) Tar gärna en tidning och "smygläser" lite & får höra "Kristin, du hjälper inte till!"  Eftersom denna dag inte är "nackdelsdag" så tänker jag inte fundera eller dra några sånna, utan det kommer en dag då jag behöver avreagera mig! höhö


"Can you help me to change the rules?"

<3

8mars



Trodde han var fejk men ikke.. syftar på poliserna här som ser ut som "maskerad" poliser haha.. lite kul tycker jag! :) 

Varmt idag med och nu börjar sommartid här så vred fram klockan 1 timme denna morgon.. tog sedan cykeln på en tur & det  var jag inte ensam om! folkstockning runt floden en dag som denna.. 
Njöt av en glass i parken "Ritten house square" (Philadelphias Central park) Mycket god glass! :D Sedan så behövde jag nya skor så vi begav oss på "sko jakt" Blev ett par "Converse" som här är mycket billigare den hemma, man betalar runt 200-400 kronor. .  
Det mysigaste denna dag var att se alla människor ute.. fullt på uteserveringarna med öl, drinkar, mat & alla är så glada! (Vet att ni inte hade det lika i kalla Sverige men lugn.. snart så kommer ni också kunna njuta ;p ) 


årets första glassiga stund är nu tagen!

Käkade middag med Janina och det blev tema Mexico! "Hipp" resturang med mexikansk mat & vi hade chicken taco.. efter denna dag med mycket spring och snurr i stan, så mår mina fötter väldigt dåligt (som vanligt).. ska ge dom en dusch + sömn och imon hoppas jag att mina nya skor ska få dem att må bättre! 


guaccamole+nachos såklart :)




Mjaauuu.. I like it!

Skojar inte när jag säger att idag var det sommar här! Måste varit 20 grader när jag steg utanför dörren! Vilket känns väldigt skumt när det var kallt&snö i början av veckan... först åkte jackan av sedan tröjan och till slut bar jag endast klänning Härligt!!:D


Fick hjälp av 2 trevliga damer att ta ett kort.. 
sedan kom dom nyfikna fram och undra vart vi kom ifrån(accenten min är lite annorlunda än)

Musikalen "Cats" får tummen upp!:D Mysiga katter & underbara kostymer! Tänk att få sy och sminka sådant.. en dröm! Nicole och jag hade en bra dag! Såg musikalen, käkade middag, strosade runt.. mycket folk ute idag! Stoppet på "Starbucks" fick denna gång bli något lite mera kallt.. 


"GreenTea frappuccino.. någon?



"Where is the top to the milk?Are you sure Kristin that you didnt took it?"
Jag är oskyldig, lovar!



Får man kalla detta kulturellt?

"Barn museum" är mer min grej & nu har man "täck mantel" ;) 



Trodde "Dinosarie Museumet" skulle innehålla endast "tråkiga skelett".. men icke! Var faktiskt kul att besöka, så det blir fler ggr! :) Fanns andra saker än just "Skelett", som riktiga djur + lekplats.. 
"Fjärils huset" var lite smått läskigt! Jag tycker fjärilar är fina att se på men vill inte ha dom svärmade runt mig och allra minst att dom landar på mig! Har svårt för sådana flygfän som fjärilar, trollsländor när dom tränger sig på för mycket! Luftfuktigheten dessutom där inne gjorde att man endast tog en snabb visit! Kändes som man befann sig i rena rama regnskogen.. 




Spenderade resten av dagen ute, endast inne en snabbis för tupplur! Sedan bar det ut i vårvädret :) Trötta barn denna kväll, vilket var toppen eftersom jag stannade hemma och nattade dom själv första gången & det gick bra..
Nu är jag själv trött med och imon blir det musikalen "Cats" med Nicole :) Kul! 


Watz up!

 

Hattfnatt&Sol!


"Vår på G kanske ? "

Lekte "hotell" på morgonen.. tog sedan & lastade barn i "Skrindan" och begav mig till lekparken..  


Hattar från "Flowershowen",
blev ju en sväng dit ikväll, eftersom jag hade 2 biljetter kvar..


<3



Onsdag





Playdate idag med vännerna "C&T" .. alltid kul att träffas :) Efter dagens lek&stoj träffade jag Janina downtown, vilket var skönt.. måndag&tisdag var jag trött + att jag frös, så mestadels blev jag innekatt.. vilken kan resultera i att man blir lätt Crazy i huvudet... så var skönt att komma ut idag! 

Har två biljetter kvar till FlowerShowen, så ska göra en repris imorgon och annars så funkar mitt internet nu bra!! Har fått eget nu äntligen! Filura på "pluggandet" igen och man kan ju åka iväg en helg och ta 3 poäng. Finns en semesterort med en skola som man kan läsa olika kurser och det kan vara allt ifrån "glass tillverkning" historia, språk mm.. gjort bara för aupairer tror jag och är föresten där dom spelar in "dirty dancing" .. 


God katt! 

Tisdagtisdag



"Dont´t forget  to turn the owen off!"
Okey... man känner sig inte så "vuxen" när en 4åring lägger en sådan kommentar! Ska även tillägga att jag "glömde" inte, för det var mitt i stekningen SÅ var faktiskt inte klar med pannkakorna! 

Som sagt stekte Svenska pannkakor idag!:)



Denna månad kommer en kär vän från Sverige  hit! :D KUL! Inte mig emot att ta en tripp till Florida ;) Så ska börja kika biljetter denna vecka och planera in så jag kan ta ledigt! 

 









"FlowerPower måndag"

 
Dagens stora samtal= SNÖ! Allt har idag handlat om snö på radion, tvn osv.. 
när något händer här så handlar hela dagen om det på nyheterna, där olika teorier och hur man tror det ska bli... Skulle mera kalla detta slaskväder men okej.. har irriterat mig nog nu på hur fåniga folket blir av lite snö nu! Ska även tillägga att detta inte gäller i mitt hus utan vi resonerar lika! :P

Dagen idag har varit "ledig" eftersom alla var hemma.. 
Blev bjuden på lunch, Sushi:)  Måste varit den godaste Sushin jag käkat! Mums! "FlowerShowen" startade igår och gjorde min värdmamma&farmorn sällskap denna eftermiddag.. Nice var det! "Flowershow" är en stor "blomutställning" och folk resor hit för att spana in den och förstår det för det var något speciellt att se! 


Detta tyckte jag var roligast 
när man tagit blommor&blad till att göra kläder!



En gnutta snö...



Jaha! Ser ut som det knappt är en decimeter snö men såklart stoooor katastrof här & skolorna kommer förmodlingen vara stängda! Jag säger då det.. varför inte bara vara förberedd, eftersom detta händer och folket vet det med! Eller är det så svårt att lära sig? Dumma dumma...


No snowday! Please!!

Tack! Man tror inte något så vanligt kan smaka så gott ! men ja... brödet satt fint!


Tänkte först att jag denna dag skulle mysa inne och endast ta en liten promenix.. men dagen blev så att jag lämnade huset 12.30 och kom tillbaka 9.30..
Tillbringade dagen med tyska vännerna Janina&Anni + en svensk tjej som dom kände, första gången som jag pratar svenska i Philadelphia och ja det blev jätte skumt! Trodde inte det skulle drabba mig men orden flöt lite trögt fram, haha! 
I telefonen har jag inga problem men på något konstigt vis blev det fel "live".. 
Vi började med att spana in "LibertyBell" & gick på en guidad tur, vilket inte var det "roligaste" men nu var det iaf gjort! höhö "One and only " Så vet nu vad jag kan skicka iväg "besökare" på när jag jobbar ;) 

Vi käkade lite mat på "HardRockCafé" vilket ser lika ut världen över men det var första gången jag besökte detta ställe, så tog min "oskuld" i Philadelphia! Blir därför att köpa en onödig souvenir sedan!
Snöa började det även att göra idag! Så när vi lämnat av "Svensken" vid tåget bänkade vi oss inne på "Starbucks" med Te!:) och blev sittandes ett bra tag med mycket prat! 


Känner mig väldigt internationell.. som igår hemma hos Karla där hennes inneboende från Uzbekistan fyllde år. Hon pluggar här och hade vänner från skolan på "fest/middag" och vi var ca 20 personer där och 7 olika nationaliteter! Jag från Sverige sedan, Uzbekistan, Bolivia, Afrika, Korea, Mexio m.m.. Jag var den enda blonda i huset även den enda från Europa och de flesta är så nyfiken på Sverige, vilket är kul! :) Svenskar tror att alla vet vart Sverige ligger och att folk har koll på oss men så upplever jag inte det.. Middagen bestod av olika smårätter ifrån Uzbekistan & alltid kul att prova nya grejor.. Trevliga människor och samtalsämnen var det inte brist på! 

Jag är glad över att jag inte hamnat i en "grupp" svenskar här, utan fått vänner ifrån andra länder med.. Om man från början riktar in sig på att hitta svenskar får man inte chansen att lära sig om andra kulturer vilket jag vill! Att jag även fått vänner som bor här och inte är Au pairer med är kul! En bra mix av allting helt enkelt! :) 

Var glad att jag inte tillbringade min kväll i huset igår! Barnen "startade ett band" med kastrulllock och skedar och ja.... öronskydd för att inte bli döv/sinnessjuk hade varit väl behövt! höhö 

<3<3
miss u




RSS 2.0