Lördag, Halloween!

Såhär fick min pumpa bli!
jag körde på en klassiker:)

Halloweenfix & baciller

Jag har precis haft "candyfactory"! Hjälpte till med godis inför Halloween:)
Så blir pirat,polis,katt för min del, varför vet jag inte utan det bara blev så! Har haft lite svårt att hitta "kostym" som jag gillar, man är ju lite petig eftersom jag helst vill göra den själv men går inte så bra här när man inte har sina "sysaker" men skall väl fixa sig imorgon i sista stund!;)
Annars har vi sjuka/sjukt barn här hemma, så spenderat dagen inne och igår med, mycket tv,dator slappa och varför blev jag nästan mer slut av det! haha

Helgens schema

Saturday:
American Holidays.
Manage your life: Tips to help you control your money and time.
Kite Making.
Spontaneous Melodrama.
Hounted Housetour.
Ice cream Break.
Disco.
Sunday:
Cultural Differences in Parenting.
American Criminal Justice System.

Back in Philly

Haft toppenhelg!
kom dock tillbaka med TRÄNINGSVÄRK! men smällar man får ta när man ska klättra vägg!

22okt

Dålig uppdatering här..
Men denna vecka har varit bra och imorgon är det fredag! Då bär det av till "SilverBay" igen & blir bilresa dit ca 6 timmar ska det väl ta..
I onsdags var jag på "spökväll" mycket sådant nu i Oktober. Blev lite skrämd men höll mig lugnare än vad jag trott! ;) haha

19okt

Blev för en stund lite rädd att ett av baren fått "grissjukan" men det var falskt alarm! (hoppas jag)"peppar,peppar"
Helgen bjöd på riktigt burrburrväder! kaaaaallt! men idag sken solen & en härligt promenix blev det:) Annars
var vi på lite "barnkonsert" denna måndag & fick lära oss om trumpeten, haha..
Bokat Sanfransisco i December!!! :D & tydligen skall det vara grym shopping där! ojojoj..

17okt

Precis käkat frukost och nu har man lördag framför sig!:) Ska ut med en vän och spana efter Halloweenkläder! får se vad man blir.. Sedan blir det nog film i detta höstväder..
Igår kväll var jag ut med ett tjejgäng på en nattklubb, denna klubb skiljde sig lite ifrån det man är van vid på hemmaplan.. haha, men det var kul iaf..

läskigt värre

Barnens "Halloweenhus"
och inte snålas det på glasyren...

snabb repris..

Gokväll
Idag blev det ZOO & var in till "papegojorna" där fick mat mata dom med nektar men det avstod jag ifrån eftersom jag har lite fågelfobi och inte ville att de skulle landa på mig men så klart gjorde dom det ändå! Helgen blev det lite shopping och jag gjorde bra fynd! för när det är rea här så är det bra rea! sedan följde jag med en vän på "Gayfestival" där fick jag beröm för mitt hår av ett gulligt litet par, haha.. Filmen "Coco before chanel" var även bra som jag såg i fredags..
Idag var det kaaaalt tur då att jag har mitt goda te att värma mig med som smakar äppelkaka! :)

"välkommen"


Såhär ser våran trappa ut just nu..

10oktober

Då var det lördag! och planer inför helgen..
Vill se den nya filmen "Coco before Chanel" och i morgon funderar jag på att besöka det stora köpcentrumet "King Of Prussia"
Har ju även bokat hembiljett nu, så i början av Januari blir det! Blandade känslor men borta bra men hemma bäst så är det ju! :) 2009, ett galet toppenår och man har fått sett och upplevt så mycket, nu är man på sluttampen och det som jag ser fram emot är att boka min Californiaresa och uppleva en bit av andra sidan..
Sedan har "hockeysäsongen" börjat så vill se "Philadelphia Flyers"

Pink is in the air

"Bröstcancermånad" och PINK är färgen som gäller, så nu lyser skyskraporna rosa! fiiint :) Ska lägga upp en bild på det..
Hade middag med en tjej ifrån Chile denna kväll, blev på "Rose Tattoo", premiär på denna restaurang som jag gått förbi flera gånger men aldrig blivit av men nu så..

ifrån helgen

Följde ju med mostern & hennes familj till deras stuga(fast mer ett hus tycker jag) i bergen. Väldigt mysig!! Blev kär i den lilla skidbyn, måste vara superhärligt i vinter.. Hade en trevlig lördag där med ett litet undantag, jag blev nämligen biten och inte av ett djur om man säger så..
hittade en lååååång taxi!

Pumppor börjar kika fram


2oktober

Då var begravningen över och visst är det något man helst vill slippa uppleva men intressant att se hur det går till här (katoliker)..
-But why does he wanna live up there? With all the clouds?
Imorgon följer vi med en av mostrarna till deras stuga och stannar tills söndag, ska vara en mysig liten skidby(dock inte någon snö ännu)

RSS 2.0