måndag, sista aug

Haft en underbar helg tsm med Nicole med flera!:)
Såg den nya filmen med Brad Pitt lördag, "Inglorious Basterd" rekommenderar denna absolut!!
Hos Nicole
Glass blev det på "The Zebra-striped-Whale" älskar namnet!
Annars idag blev man "diskriminerad" på bussen, haha.. Klev på med barnen och fick stå men när en svart tjej klev på så reste sig en upp.. höhö

"Football"

Gårdagens...
 

...och "Eagels" vann till slut.knytkalas


Haft "Au pair träff" denna kväll och var det bästa hittills! Tack för en ny LCC säger jag!:) Träffade trevliga tjejer och käkade god mat! Bäst var soppan en thailändsk tjej gjort! 

"Oh, yeah? kick you in the butt!"
Haha, man kan ju inte låta bl att skratta inombords när min 2 åring blir arg på mig..
 men är faktiskt jag som bestämmer så det så! höhö
 
annars idag så blev det "playdate", kakbak + mycket lek med tåg!!! 


25aug

Helgen min, då hade jag huset för mig själv! skönt var det:) 

"Hollywoodsjtärnorna" fortsätter att synas flitigt i Philadelphia, när är det min tur att se dom då? Fast har säkert "sett dom" men Kristin är ju oftast i sin egna värld så..jaja får hålla ögonen mer öppna..

Imorgon blir det "Au pair" möte med "knytkalas". Alla ska ha med sig mat och jag hade idétorka där! men en pastasallad + lite gott bröd får det bli för min del! inte allt för komplicerat men bra det med barnen omkring sig.. 
Torsdag ser jag fram emot då jag fått biljetter till "Eagels" (amerikansk fotboll), mycket svårt att få biljetter eftersom de spelar så få matcher men en annan har ju tur! ;) 


tjolahopp i kajaken i Canada!

musse på besök

 En mus i vårt hus...
Japp, en liten mus i köket som katten lekte med! LillaG hade mycket roligt åt att jag av reflex studsa upp på köksbänken!

Har till 99% bestämt att det blir hem som gäller i Januari.. trivs som fisken i vattnet och älskar alla här! men känner att efter ett år så är jag nöjd som Au pair och vill göra något annat! Sen så saknar man så klart allt hemma med:)

Annars så köpte jag "donut peach" & gud vad god den var! (en persika som ser ut som en "munk")

och så lite bilder...


17aug


Har haft fullrulle denna vecka! Min kära vän här "Janina" har återvänt hem idag måndag, så spenderat de sista dagarna med henne och i lördags hade vi middag på "El Vez" mexico restaurangen, alltid lika lyckat med god mat+margaritas där!:) Denna olidligt heta måndag har jag spenderat på Zoo med LillaG, medan storebror hade "Zoo Camp". I hagen med getter så var det någon som drog i mig och fick se en knubbig get mumsa glatt på min tröja!haha

"Owen Wilson" tog sig en drink på "Continental" i fredags, själv befann jag mig där igår så skulle "planerat" bättre där!


och har fått ställa mig frågan som alla Au pairer får.. "Should I stay or should I go?"

16aug


Stort Grattis till systeryster idag!:)

 Och apropå födelsedagar så fann jag ett inbjudningskort under min dörr! 
"You´re invided to a STEAM POWERED PARTY!"  "C" fyller år i september och då blir det kalas med "tåg tema" så klart!12aug


 
Båten under "stora fallet" + pieren vid stranden "liten sjö, eller hur?" ;)

tebax i Philly


Igår Söndag kom vi tillbaka från semestern! Haft en bra vecka med mycket sol,bad&strand,glass,grillning,nya människor mm.."Lilla Nigarafallet"               Utsikt vid frukost.

det kommer mera..

RSS 2.0