29juni

 Het dag som började med försovning! men blev ändå bra:)
Tog lillaG ner till lekparken och där mötte vi "L&T", som vi sedan lekte med  resten av förmiddagen!


dscn0442

Ner springer vi till vattnet och måste tillägga att ca 15 delfiner simmade 30m ifrån oss! coolt;) Först trodde vi att det var hajar men eftersom endast vi reagerade och alla bada så var det självklart att det inte var det. Sedan när dom började hoppa så såg ju vi också det! men när man ser en fena sticka upp i havet så får man haj i huvudet först! haha

Varnade idag familjen om den "mystiska tuben" (kaviar) som tillkommit i kylskåpet och fick höra att det var den största ost de sett! en vanlig västerbottenost (större storlek) tycker vi svenskar men de tyckte det såg ut som en "ost hatt" som man har på huvudet! höhö

Blir föresten "Atlantic City" och Washington DC denna månad ;D yej!

28juni


Härlig helg med mycket värme&sol! :) Tog cykelturer,mys i parken och träffade vänner. 
Gårdagen spenderades hemma hos "A", där vi lagade mat. Idag söndag kom "N & C" in till staden och blev att vi svalkade oss med "Starbucks" och promenerade runt lite.. 
precis vad jag behövde!







25juni


"Beachen" som vi åkte till var fantastisk! vi hade 3 underbara dagar tsm där i "Cape may". Idag torsdag så åkte familjen hem igen, 2 veckor har vi haft och våran semester en bland de bästa!! :) 



Ska uppdatera mera och bilder kommer...

back to philly 21 juni


Kan meddela att vi haft en underbar helg i New York City med fullspäckat schema! I morgon blir det till att åka ut till havet för att spendera 3 dagar där :) Skönt! :D 

kommer bilder och mera om vad vi gjort men nu är jag väldigt trött och ska packa om väskan för ny tripp...



16juni

 Gårdagen tisdag tog vi "dino museumet" och sedan på kvällen blev det bowling! 

 


Idag startade vi med Zoo besök, sedan "bus tour" runt staden och kvällen blev det middag med hela högen på "Spaghetti Warehouse" amerikansk/Italiensk resturang (fast mer åt USA hållet!) Trött familj efter denna dag kan jag meddela men ett tecken på att vi har haft fullt upp och en väldigt bra dag :D 

  
Vackert;)


här finns inga alternativ

Familjen hade med en svensk ost med osthyvel som jag åt idag och svar, JA.. visst har man saknat det! har även sill som ska mumsas! :) LillaG verkar  förtjust i syster vilket är kul och barnen tar fel på oss och tror att jag är hon, haha!!

one time only?


Först idag så blev det liten promenad runt "Art museum" med ROCKY osv.. efter det så bar det av emot Baseball! :) Där hade vi det mycket trevligt med massa mat,folk i våran lounge. 45 000 åskådare och på storbildskärmen där dom "zomar in vissa ifrån publiken" (har ni säkert sett på tv), så blev det jag,mamma och syster!! haha, fick en chock! ser ju ut som jag det där! ;) Hur ofta händer det? 

Efter en lyckad match (som Phillies vann) begav vi oss vidare till New Jersey och till min vän "L" för middag med hennes familj, där blev vi väl omhändertagna med god mat + mycket trevliga människor! 

Så med andra ord en händelserik,lyckad dag! :) 


strong family


syster+jag taggad för match!!

13juni, 2 dagar efter...

 Då var ekbomb samlad!:) 


Resan gick bra men pga "viktproblem" så blev allt bagage kvar! Dagen efter så kom det levererat, så ingen större fara!:) Gårdagen startade med en typisk amerikansk frukost "blueberries pancakes" med MYCKET smör och "maple syrap" hähä! Av min värdfamilj fick vi i present en guidad tur i "Indepedent hall" där landets historia började, med middag och skådespel, där våran kära far blev indragen (vem annars). 

Idag lördag tog vi en "shopping dag" i USAs största mall!! och annars att tillägga för dessa dagar är att familjen har blivit väl omhändertagen! :) 


fikabröd från farfarn + en tårta och fyra bakelser!!! 

9juni

 Du ser piggare ut idag...

Barnen ville åka buss idag så vi tog bussen, efter det vill dom åka tunnelbana så vi tog tunnelbanan, efter det ville dom åka buss så vi tog bussen.. haha

-Did mum and dad pay you?
-Yes, but not today
-I do it! I will give you this.. ok? So you can pay the flight!
Jag skrattar, "C" gav mig sina 50cents (ca 4 kronor), så jag kan betala familjens flygbiljetter.. ljuvligt!



och så helgens...



8 juni

En händelserik helg som jag alltid kommer minnas! 

Åkte ju upp till norra New York med Lauren i fredags. Vi packade bilen för att ta oss till en ö, mer visste jag inte. Träffade många trevliga människor och hade det riktigt nice! Vi var 20 personer på en ö tsm som en av killarna ägde. Badade i sjön som var en aning kylig men tur att man är van vid kallt vatten och efter så hade man en varm jacutzzi att se fram emot och det gjorde doppet enklare;) Gick på en långtur i skogen och kändes som man var i svenska fjällen fast en aning större! Relax,fest och lugna tag blev det även :) 





5juni


Grannens sköldpadda rymde här om dagen och hade placerat sig framför dörren, så jag blev en aning förvånad när jag kom hem!haha

Idag blir det "roadtrip" med Lauren till N.Y, ska åka till en ö och spendera helgen där:) kul! 

En vecka sedan kommer familjen Ekbomb!höhö

pusskram

special treat


spenderade eftermiddagen hemma hos "farmor&farfar" och med mig hem fick jag en påse pickles! en gigantisk burk som alltid hade dom köpt :) 


-kommer ni ihåg när jag försvann?
-men lilla vännen du har aldrig försvunnet
-jo, har jag
-hur kom du tillbaka då?
-jag fick rida hem på hunden..






3juni


swimmingpoolen blev invigd under gårdagskvällen, följde med "K" + barnen, fast lite kallt var det så helt doppad blev jag icke! haha.. finns inte så många pooler i staden som är rena och man vill bada i! och när det är varmt ser man barn och vuxna plaska i fontäner, kallsup där och sedan mår man nog inte så bra! 
Tur att vi har medlemskap i denna swimmingpool så man kommer kunna svalka sig :) havet blir en drygt en timme bort så inte så farligt men blir väl mer under helgerna att man åker dit.



1juni




Gårdagen i N.Ycity

 Lite jäktig(som alltid) men hade det väldigt trevligt med brudarna! Jag tåg tåget dit med Nicole och mötte sedan upp 2 svenska tjejer där. Vi strosade omkring i "SOHO" käkade "brunch" och hade det allmänt mysigt! Dock inte så mycket shopping men shoppa i den där staden är som att "shoppa i en konsert",haha..
Älskar staden och kan tillbringa tid där men när jag är tillbaka i "philly" så känner jag mig mer hemma men skulle lätt kunna bo där en tid sedan fast glad att jag är här just nu!:)

Måndagen hade vi "artclass" sista gången för denna termin och lillaG tog ut svängarna och såg ut som en "krigsmålad indian" efter, haha!! ett tag tänkte jag stoppa henne i badkaret men lyckades till slut få mitt barn ren! ;) annars idag hade vi picknick och busade i parken innan vi gick hem för att ta tuppluren..


har hunnit blivit 1juni med! hoppsan kerstin!



RSS 2.0